Следвайте ни

Почетна награда от кмета на "Източен" получи директорката на ДГ „Наталия“

viber icon

По-рано днес на тържествена церемония, директорът на ДГ „Наталия“ – Екатерина Загорска, получи почетен знак, като един от най-добрите ръководители на детски градини в града и по повод нейното пенсиониране. Наградата беше връчена от кмета на район „Източен“, Иван Стоянов.
 
По време на церемонията Стоянов изтъкна: „За мен е чест, че работих с Вас, Вие сте изключителен професионалист, ерудит и специалист, който познава изцяло същността, организацията и управлението на общественото предучилищно образование. Връчваме ви почетния знак на район „Източен“ като израз на признателност и отличие за усилията  ви  по отношение  развитието на ДГ “Наталия“ и десетките студенти от ПУ “П. Хилендарски“. 


 
Екатерина Загорска е разпознаваемо лице в сектора на детските градини и е търсен специалист и за много образователни проекти, в които е участвала. Тя е член на Обществения съвет на ПУ “П. Хилендарски“, както и участник  с публикации в множество конференции. Носител е на Почетната значка на община Пловдив от 2016 г., има награда  „Директор на годината“ от Съюза на работодателите в средното образование  за 2010 г. и много други отличия.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?