Следвайте ни

По заповед на кмета: Проверяват спешно състоянието на всички мостове и надлези в града

viber icon

В понеделник кметът Здравко Димитров ще разпореди проверка на всички мостове, надлези и подлези в града. „Ще направя работна група от специалисти, която ще обследва състоянието им. Сигурен съм, че и на други места, както на Бетонния мост, ще има проблемни участъци“, коментира градоначалникът. 

„Хубаво е, че стана дума за състоянието на всички съоръжения. Трябва да говорим за това и да не допускаме състресения. Идеята е открити проблеми на места да не станат по-големи“, каза Пламен Райчев. 

Кметът Здравко Димитров коментира и проблема с дупките в града. „Няма какво да се заблуждаваме. Пътната инфраструктура не е в състоянието, в което ни се иска на всички нас. Започнахме да пълним отворили се дупки по пътищата, работим в тази посока. Отпуснали сме достатъчно пари на районните кметове, ние имаме също заделени пари. Когато дупките се кърпят, винаги се отварят. Технологията е цялостна реконструкция на съответното трасе“, каза Димитров. Градоначалникът допълни, че се работи усилено, за да бъдат изградени нови съоръжения, които да разтоварят трафика. „От ден на ден придвижването в града става непоносимо“, коментира той. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

В  Пловдив

В Пловдив

13.02.2021 | 18:51

Всичко е така. Например в междублоковото пространство на улица Капитан Райчо между блок 14 и блок15 господин Стаменов даде 67 хил. лева за преустройство и детска площадка. Елате да видите резултата-изсечени няколко дървета,хепрекъснато рушене на дървената ограда и неподържането и.

Отговори
0 0
Малейй!

Малейй!

13.02.2021 | 18:42

Щяла да се прави работна група за обследване на съоръженията в Пловдив. Алоо на Бъгстонския мост има ангажирана фирма която непрекъснато следи техническото състояние на моста и непрекъснато работят по подръжката му.И в България по едно време беше така -имаше кантонери.

Отговори
1 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?