71

По желание на клиента: EVN Топлофикация в готовност да пусне парното по-рано

EVN Tоплофикация напомня, че клиентите имат възможност да поискат по-ранно включване на абонатната станция в тяхната сграда, тъй като нормативните условия за цялостно пускане на отоплението в града към момента не са налични.

За да тръгне топлото е достатъчно представянето на протокол от общо събрание на сграда етажна собственост, в който 2/3 от собствениците писмено са изразили съгласието си за това. Протоколът се предоставя по един от следните начини – в EVN Офис в Пловдив, координатори по райони или при съответната фирма за дялово разпределение (ФДР).

Всички над 1200 абонатни станции на дружеството имат датчици за външна температура, които автоматично преустановяват топлоподаването, когато външната температурата се повиши, а при понижение топлоподаването за всяка една абонатна станция се възстановява автоматично с цел осигуряване на температурния комфорт в сградата.

EVN Топлофикация напомня, че централното топлоснабдяване е сред най-екологичните и комфортни начини за отопление.

 

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 2 оценки
3/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
МОЛИ

МОЛИ

03.11.2023 | 18:06

ЕДВА ЛИ ИМА ЛУД ДА ИСКА ТОВА

Отговори
2 0
tyuytu

tyuytu

03.11.2023 | 14:04

Искате ли нови усещания в се.кса? Се.кс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много спе.pма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба:--===-->> http://gg.gg/medicbg

Отговори
0 1

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?