3906

По график: Почистват дъждоприемните шахти от 29 януари до 2 февруари

Дъждоприемните шахти в Пловдив ще се чистят по график и идната седмица. За счупени или липсващи капаци, както и за запушени шахти, гражданите могат да сигнализират на телефон 032/675 817. Ето къде ще работят екипите:

На 29 и 30 януари (понеделник и вторник): район „Централен“ – в пространството между   бул. „Руски“, ул. „Гладстон“, бул. „Васил Априлов“, бул. „Пещерско шосе“, бул. „Копривщица“ и бул. „Шести септември“; район „Южен“ – в  пространството между ул. „Коматевско шосе“,  бул. „Александър Стамболийски“, югоизточната страна на железопътната линия и бул. „Асеновградско шосе“. 

На 31 януари (сряда): район  „Централен“ – в пространството между бул. „Руски“, бул. „Христо Ботев“, бул. „Копривщица“, бул. „Пещерско шосе“, бул. „Васил Априлов“ и ул. „Гладстон“; ул. „Кукленско шосе“.

На 1 февруари (четвъртък): ул. „Менделеев“ и бул. „Асеновградско шосе“, бул. „България“.

На 2 февруари (петък): бул. „Копривщица“, бул. „Свобода“, бул. „Цар Борис III Обединител“ – от бул. „Дунав“ до бул. „Марица-юг“, бул. „Дунав“.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
tyuytu

tyuytu

26.01.2024 | 13:25

Знаете ли, че за да сте здрави и да не боледувате, трябва да имате силна имунна система, за да я повишите са необходими много време, усилия и средства, но има и друг вариант - уникално лекарство, което бързо ще повиши вашите имунитет и ще се отървете от хроничните заболявания и ще се предпазите от всякакви вируси, а също така ще се почувствате по-млади и здрави. разбрах за това тук------ https://use.my/zf32

Отговори
0 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?