3906

Пловдивското радио КАТРА ФМ навършва 25 години

На 14 февруари пловдивското радио КАТРА ФМ навършва четвърт век и ще зарадва най-верните си фенове с над 100 подаръка и свежо настроение на 100,4 Mhz. Специалния повод, екипът отбелязва с приповдигнато настроение и весел празничен ефир през целия ден, а симпатичните водещи Ади и Кристина обещават безброй награди, валентинки, усмивки и споделена радост в най-романтичния ден от годината. В програмата на пловдивската станция участват колеги и приятели от последния четвърт век, които разказват за първите години на медията. „Тогава музиката се пускаше от компакт дискове, а днес изкуственият интелект вече може да говори по радиото“, коментират водещите, но с уговорката, че истинският и жив ефир е вдъхновение, любов, знание  и вълнение, които не могат да се заместят с машина. 

Юбилеят в деня на виното, е повод за специалната серия каберне совиньон и розе мавруд, с които радиото ще черпи през цялата година. А любовните нотки на празника идват с поръчкова линия парфюми, създадени след десетки лабораторни проби и мирисови оценки. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Иванов

Иванов

13.02.2024 | 10:28

Поздравления,но и малко критика,де-намалете звука.Рязко се отличава по височина от звука на другите радиостанции/"радия" е неправилно да се казва/ и дразни!!!

Отговори
1 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?