83

Пловдивските полицаи сведоха глава в знак на почит към загиналите си колеги

С вой на сирените от полицейските автомобили и мълчание в продължение на 5 минути пловдивските служители на реда почетоха паметта на загиналите си колеги вчера в Бургас.

Точно в 13 ч. днес две патрулки и два полицейски мотора спряха на кръстовището на булевардите „Руски“ и „Шести септември“.

Екипите им включиха сирените и сведоха глави в знак на почит пред погубените животи на полицаите Атанас Градев и Йордан Илиев. Така те изразиха признателност към колегите си, които достойно изпълниха професионалния си дълг, и съпричастност към близките им.

Сред представителите на пловдивската полиция на церемонията беше и шефът на „Охранителна полиция“ комисар Костадин Костов.

Както „Марица“ писа, двамата служители на реда от Бургас Атанас Градев и Йордан Илиев загинаха вчера сутринта в Бургас при опит да спрат автобус-беглец, пълен с нелегални емигранти.

Почит към загиналите си колеги отдадоха и служителите на реда в Асеновград.

 

И полицаите от Карлово сведоха глава за почит.

АТАНАС ПАНАЙОТОВ ГРАДЕВ 

Командир на отделение в група “Охрана на обществения ред” на сектор „Охранителна полиция” към Първо районно управление – Бургас при ОДМВР – Бургас

Роден на 09.07.1979 г. в гр. Бургас. През 2003 г. завършва висше образование в Бургаски свободен университет, специалност “Социални дейности“.

Постъпва на работа в системата на МВР през 2004 г. на длъжност “полицай” в „ООР – к.к. Сл. бряг” на сектор „Охранителна полиция” към РПУ – Несебър. След натрупан професионален опит, през 2007 г. е назначен за командир на отделение в група “ООРА” на сектор „Охранителна полиция” към Пето РПУ – Бургас. През 2021 г. е назначен на длъжност „старши полицай“ в група „Охрана на обществения ред“ на сектор „Охранителна полиция” към Първо районно управление – Бургас. От май т.г. той е командир на групата. 

За доказани опит, знания и резултати в работата е награждаван многократно от министъра на вътрешните работи, от директора на ОДМВР-Бургас и от преките си ръководители.

ЙОРДАН РАДОСТИНОВ ИЛИЕВ 

Служител в група „Охрана на обществения ред“, сектор„ Охранителна полиция“ към Първо районно управление – Бургас при ОДМВР – Бургас    

Роден на 25.11.1991 г. в гр. Бургас. През 2010 г. завършва висше образование в Стопанска академия „Димитър Ценов“ гр. Свищов, специалност „Международни икономически отношения“.

Постъпва в системата на МВР през 2016 г. като  “младши автоконтрольор II степен” в група ОДПКПД на сектор „Пътна полиция“ към отдел „Охранителна полиция“- РУ-Карнобат. Три години по-късно е повишен в длъжност „старши полицай” в група „Охрана на обществения ред” на сектор „Охранителна полиция” към Второ РУ – Бургас. От ноември 2021 г. изпълнява същата длъжност в Първо РУ-ОДМВР-Бургас. 

За постигнати професионални резултати е награждаван многократно от министъра на вътрешните работи и от преките си началници.

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
dimitar

dimitar

28.08.2022 | 16:44

бърза и надеждна оферта за лични и земеделски заеми Нашата офшорна банка е международна финансова институция, специализирана в международни споразумения за заеми. Ние предлагаме услуги от 5 000 евро до сума от 5 000 000 евро. Средствата се изплащат за период от 1 до максимум 30 години. лихвеният процент е 2,5% на година за всички ваши нужди, свържете се с нас по имейл: [email protected]

Отговори
0 0
Бесен съм

Бесен съм

26.08.2022 | 17:07

Публичен разтрел за тези твари!!! Докато не се разреши стрелба по бежанците ще има още много страдание за България! Поклон за момчета служили на страната си ,мир на праха им !

Отговори
4 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

26.08.2022 | 14:21

ПОКЛОН ДОБЛЕСТНИ МЪЖЕ МИР на ДУШИТЕ ви

Отговори
8 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?