Следвайте ни

Пловдивският апелативен прокурор с нов заместник

viber icon

Ваня Христева встъпи днес в длъжност като заместник- административен ръководител на Апелативна прокуратура – Пловдив. Тя бе избрана на поста единодушно на 7 октомври 2020 г. от Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет.

Христева е завършила специалността „Право“ във ВСУ „Черноризец Храбър“ –Варна. До момента има юридически стаж от 22 г., който е само в съдебната система.  Първоначално е работила като съдебен кандидат в Окръжен съд – Стара Загора, била следовател в Окръжните следствени отдели в . Стара Загора и Пловдив, след което е била прокурор в Районна прокуратура – Пловдив, Окръжна прокуратура – Пловдив и Специализираната прокуратура в София.

Новата заместничка на апелативния прокурор Тодор Деянов е участвала в различни специализации по наказателно право, сред които семинари за борбата с корупцията и организираната престъпност, защита правата на човека, на интелектуалната собственост, международна правна помощ и др.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?