Следвайте ни

Пловдивски ученици подариха на полицията рисунки, вдъхновени от "Избери живота!" СНИМКИ

viber icon

Ученици от ОУ „Виктория и Крикор Тютюнджиян“ подариха на полицията рисунки, вдъхновени от инициативата „Избери живота!". В кампанията Областната дирекция на МВР и подрастващите си подадоха ръка в борбата с наркотиците. Шестокласници от Арменското училище изразяват личното си виждане и търсят съмишленици в каузата "антидрога" сред подрастващите и се надяват примера им да бъде последван от повече тийнеджъри.

В час по изобразително изкуство преподавателите Стоянка Коджаманова и Габриел Стойчев поставили задача, с която да провокират въображението им, пресъздавайки на белия лист вредата от зависимостите.

Произведенията си възпитаниците на основното училище подариха на ОД на МВР Пловдив, която преди месец инициира антидрога кампанията „Избери живота!“ Рамкираните рисунки ще бъдат поставени в различни полицейски управления, за да може посланието на децата да стигне стигне до разума и сърцата на повече хора.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?