49
Следвайте ни

Пловдивски общински съветник обу Василис Карас

viber icon

С пловдивски обувки пее и танцува сиртаки гръцката звезда Василис Карас. Те са му подарък от общинския съветник в местния парламент под тепетата Георги Величков, с когото се сприятелили преди година. Бившият футболист, който представлява "Ние, гражданите", върти успешен бизнес с обувки. 

Карас много се заинтересувал от стоката му и след като разгледал какво предлага, се впечатлил от чифт лачени. Величков не само му ги подарил, но и  брандирал чепиците с името на 68-годишния певец. Преди няколко дни общинският съветник гостувал в дома му. Тогава му подарил още три вида луксозни обувки от еленова кожа, от телешки бокс и агнешка кожа.

Вечерта любезният домакин поканил Величков на заведение в Солун, където бил на участие. За учудване на старейшината, в нощния локал било пълно с доста българи, включително и от Пловдив. На сцената пък се качил Тони Стораро, с когото Карас е голям приятел.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?