Пловдивски културен институт отваря врати

На 2 февруари ще отвори врати Пловдивският културен институт - място, което ще предостави нови възможности за развитие на проекти в сферата на културата, изкуствата, фолклора и спорта.

Основна задача е подпомагане работата на професионални и любители музиканти, артисти, танцьори, художници и др. Акцент в дейността ще е работата с децата и предоставяне на различни възможности за развитие чрез увлекателни форми, истинско внимание и индивидуален подход.

Поканени са избрани специалисти, които да споделят своите знания, опит, умения и харизма, за да мотивират повече хора да направят своите решителни крачки към по-добро здраве, отлично настроение и пълноценна почивка.

Този амбициозен проект се реализира с подкрепата на Фондация "Пловдивски Културен Институт" по идея на Пламен Колев - дългогодишен оперен артист-солист, като дете основател на хора на Пловдивските момчета, завършил музикално училище, свири на няколко инструмента.

Сградата се намира до Понеделник пазара и е проектирана за културен дом. На разположение са 6 просторни и климатизирани зали, приспособени за различни, културни, спортни, образователни и развлекателни занимания.

Центърът разполага с комфортни съблекални. Добрата организация и функционален дизайн предоставят отлична възможност за провеждане на различни културни и музикални прояви, изложби, спортни, танцови и театрални занимания, духовни практики, работа на музикални школи, формации, студиа, клубове, кръжоци, а също и провеждане на различни семинари, събития, курсове, лекции, презентации, демонстрации, фестивали, симпозиуми, литературни четения и други./Марица.бг

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?