Следвайте ни

Пловдивски адвокат: Магистрати газят закона, а полицаите си затварят очите

viber icon

Пловдивският адвокат Стефан Левашки написа гневен пост в социалната мрежа след поредния си сблъсък с жалката родна действителност, в която едни са по-равни пред закона от други.   

Докато  бил в съдебна зала, известният юрист станал свидетел на това как местен магистрат паркира в нарушение на закона, но паякът подминава мощния му джип, но за сметка на това "отстранява" от платното скромен автомобил на баща, спрял за минута, за да вземе детето си от училище.  

„Настанявам се на пейка до прозореца и ползвам широкия му перваз като помощна маса, за да си разстановя делото и законите. От тази позиция имам непрекъснат поглед върху това, което се случва на улицата, минаваща покрай съдебната сграда. Току под прозореца е спрял огромен джип, който паякът на ОП "Паркиране и репатриране" непрекъснато подминава, но отнася други автомобили, спрели около него. По някое време съдът дава кратка почивка и аз отивам да си купя една минерална вода. В това време ставам свидетел как паякът отнася поредния скромен автомобил, а един клет татко, влачейки за едната ръка малката си дъщеричка, а в другата носещ тежката й ученическа раница, вика по еничарите, че колата е негова, и моли да го изчакат“, разказва Левашки във Фейсбук.

Историята му продължава с неприкосновения джип и надменното отношение на служителите на реда към горкия баща, който продължил да се вайка, че е спрял за пет минути, за да си вземе детето от съседното училище, а сега ще плати солена глоба и ще ходи с такси да си вземе колата от наказателния паркинг. 

„В този момент ми кипва и отивам да инспектирам недосегаемия джип. Какво мислите виждам? Ами той е на известен съдия. На стъклото му има пропуск за служебния паркинг на съда. Но явно съдията много е бързал и решил да не се разкарва дотам. Оставил е колата на улицата в пълно нарушение на закона.

Та чакайте държавата да ни се оправи с такива съдии, които демонстративно нарушават правила и закони и се имат за недосегаеми. А и с такава полиция, на която й треперят гащите и не смее да изпълни задълженията, когато става дума за "онези горе". А иначе на умряло куче нож вади“, завършва гневния си пост Левашки. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (12)

Карта

Карта

31.01.2021 | 23:14

Къв е тоя дето Господ го е наказал с Тая фамилия бе хора???!!! Нещо мъдро все опитва да писва щото да го забележат.... Малии огладнаха тия адвокати с какви щуротии се занимават...

Отговори
0 0
Трафик

Трафик

28.01.2021 | 18:06

Е еее, че не ми се отваря устата за този"възмутен адвокат"!!?? Е да му се не види... Днес възмутен утре удовлетворен, абе адвокатска му работа... Ама не така бе Левашки по-кротко, че и ние знаем.... Сега дума дума отваря..... Да там е супер тъпо наистина хората слизат за 5 минути да си вземат дечицата и кмета там точно трябва да озапти тия кел. еши от решатрацията.... Второ къв служебен паркинг за тия магистрати.... Ще си плащат като попове... Вземат по 5000лв заплати сега и служебни паркинги... Да тук е прав Левашки! Ама иначе наши ваши и той не е светец...

Отговори
1 5
Калян

Калян

28.01.2021 | 16:31

Много гнили ябълки има в съдебната ни система, проядена от корупция !и този с джипа е един ит тях...докога ще търпиш , народе...

Отговори
11 1
Рой Джереми

Рой Джереми

28.01.2021 | 16:09

Да не е бил сутеньора М. Андонов. Момичета в джипа имало ли е?

Отговори
6 1
Станка

Станка

28.01.2021 | 13:57

Напишете му името да го знаят всички колко стока е !!!

Отговори
14 0
бургазлия

бургазлия

28.01.2021 | 13:49

Ми в Бургас междусъседски войни анонимно звънят до ОПпапкинги като съобщават РЕГ .НОМЕРА НА АВТОМОБИЛИспрели за кратко пред входа им ЗАКРАТКО ЗАЛЕПЕЙКИ ИМ БЕЛЕЖКА укорс бургас издирва собственика без да посети местонарушението и му изпраща обявена глоба .

Отговори
5 1
Нали!

Нали!

28.01.2021 | 12:46

Всички тези така наречени магистрати са недосегаеми комплексари! Нали над тях е само Господ и те взимат решенията си само по закон и вътрешното си убеждение! Разбира се че второто винаги надделява! Срамота!

Отговори
23 1
123

123

28.01.2021 | 12:15

М.Антонов редовно си паркира там Аудито Q7 .

Отговори
21 0
Майна

Майна

28.01.2021 | 11:57

Браво на този достоен адвокат и човек

Отговори
39 0
ПЕДЕРАШКИ

ПЕДЕРАШКИ

28.01.2021 | 11:57

ЛЕВАНДУЛО ОЧИЛАТА ,СМЕШКО

Отговори
1 36

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?