Следвайте ни

Пловдивски абитуриенти и полицията си дадоха обещание: Ще пазим живота! СНИМКИ

viber icon

Регионалното управление на образованието в Пловдив и директорите на средни учебни заведения се включиха в кампания на полицията в града под тепетата, насочена към абитуриентите.

Шофьори и зрелостници от Пловдив пък си дадоха обещание да пазят живота.

"Нека не висим по прозорците на колите! Нека не застрашаваме живота! Да видиш снимката си в интернет, вършейки безразсъдство на пътя, не е геройство! Емоцията и еуфорията на пътя са лоши съветници!". Това гласят част от посланията на 18-годишните младежи.Първи посланията си чрез медиите изпратиха възпитаниците на ЕГ "Иван Вазов", които вече са качили в страницата на училището си снимки с призиви към своите връстници. "Поемете своята отговорност по новия път, който ви очаква!", пишат те. 

Младежите призовават всички по време на предстоящите празнични събития, свързани със завършването на училище, абитуриентските балове и дипломирането, да проявят отговорност и разум, за да бъдат празниците радостни и безопасни.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

:) :) :)

:) :) :)

15.05.2021 | 16:20

:) :) :)

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?