49
Следвайте ни

Пловдивската полиция сади елхички за благотворителна инициатива

viber icon

Пловдивската полиция се включи в благотворителната инициатива на Министерството на земеделието, храните и горите „Купи елхичка, помогни". Целта й е да набере допълнителни финансови средства за подпомагане на семействата на двамата лесничеи, които загинаха при гасене на пожар край санданското село Петрово в началото на август. 

Директорът на полицията старши комисар Димитър Балев, заместникът му комисар  Васил Костадинов и началниците на Второ РУ и сектор „Специализирани полицейски сили“ гл. инспектор Георги Машонов и гл. инспектор Радослав Начев  закупиха  живи елхички, които ще бъдат засадени в двора на сектор „Специализирани полицейски сили“ и пред входа на Второ РУ като символи на човешката съпричастност и състрадание.

В подобни благородни каузи пловдивските служители на реда са участвали не веднъж, доказвайки, че под униформите си носят големи сърца.  В навечерието на коледните и новогодишни празници ръководството на полицията разчита, че добрият пример ще намери своите последователи. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (9)

Georgis Popov

Georgis Popov

31.12.2021 | 00:32

Марио! Върни ми парите, знам, че са у теб. Няма да се измъкжеш като измиташ вината. Знам, че си ти защото лично си ми го казвал.

Отговори
0 0
Mitko Patrona

Mitko Patrona

29.12.2021 | 18:30

Г-н Иванов е супер човек – незнам защо сте толкова брутални в коментарите. Като работех при него бялото ми беше безплатно и с шефа си изкарвахме супер след работа. Няма по-голям начилник.

Отговори
0 0
Margo

Margo

28.12.2021 | 14:50

Марио е трагична история – писа ми няколко седмици от служебния си тел. Когато излязох на вечеря с него искаше направо да ме вкара в леглото – разбрах що за стока е и му теглих една ..

Отговори
0 0
Симо

Симо

23.12.2021 | 04:07

И аз работех за малко под Марио Иванов – дочух, че крадял от твърдите заплати на служителите си. Прибрал част от сумите, като ги теглил в брой от сметките. Когато скандалът гръмнал, се оправдал с шефовете си. Май е свидетел срещу тях. Парите отишли за купони и пороци.

Отговори
0 0
Миланов

Миланов

21.12.2021 | 21:49

Марио използва връзките на съпругата си Моника за да си набавя информация за вложители в Уникредит Булбанк. После им звъни с предложение за инвестиций.

Отговори
0 0
Петя Пеева

Петя Пеева

16.12.2021 | 19:03

Аз работех за него, откровен женкар, нищо друго не го интересуваше.

Отговори
0 0
Стоев

Стоев

14.12.2021 | 01:39

Извършва значителни по размер измами – многократно е викан и задържан в службите. Профилът му е на социопат, който обича жените и прави всичко възможно да си набави средства посредством финансови измами. Марио е бил на разпити в СДВР много пъти като срещу него има много досъдебни производства.

Отговори
0 0
Михаил

Михаил

11.12.2021 | 01:24

Пазете се от лицето Марио Иванов. Наркозависим е и обигран в извършването на измами.

Отговори
0 0
Тел. 112

Тел. 112

10.12.2021 | 19:43

Ало, полицията ли е? Абе защо не арестувате бандита ИТ бивш кмет за откраднатите над 100милиона, ами се занимавате с глупости! Полицаи садят елхички а шайката се е развихрила и няма спиране! Вчера са дали/подарили/оше два милиона на крадците ВД, ПА, ДЧ от лицето ЗД, за да" защити" общественния интерес!

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?