Следвайте ни

Пловдивската лекарска колегия награди шестима медици

viber icon

Шестима медици бяха  отличени от Пловдивската колегия на БЛС с награди "Лекар на годината 2019”. Това стана на тържествена церемония в ресторанта на парк - хотел "Санкт Петербург" след годишното отчетно събрание на съсловната организация.  Наградите им бяха връчени от председателя на Регионалната колегия на БЛС Пловдив д-р Атанас Калчев и секретарят на организацията д-р Георги Кръстев.

"За мен това е признание на усилията на моите колеги в Медицинския университет. Посвещавам награда на екипа, с който работя. Щастлива съм, че работя с толкова много квалифицирани и можещи колеги", заяви проф. д-р Мариана Мурджева - ректор на Медицински университет – Пловдив, удостоена с приз за своя принос за развитие и прилагане на иновативна медицина и уникални техники. Проф. д-р Иван Дечев началник на Клиниката по урология в УМБАЛ "Свети Георги" получи награда „Отличен лекар от Регионалната колегия на Български лекарски съюз” като лекар на 2019 г.

Доц. Панайот Николов бе награден за дългогодишна дейност в областта на медицината и активен принос в развитието на дадена специалност.


 За приноса си за развитие и утвърждаване авторитета на съсловната организация признания получиха д-р Кирилка Пракова и д-р Емилия Спасова. В категорията „Ти си нашето бъдеще“ победител е д-р Неофит Спасов от Отделението по Детска онкохематология в УМБАЛ „Свети Георги”.
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?