Следвайте ни

Пловдивчанка след 15 дни в болницата заради КОВИД: Истинските герои са лекарите

viber icon

Пловдивчанка отправя гореща благодарност към екипа на КОВИД отделението в болница Пълмед - Пловдив с ръководител доц. Митков. Жената е била лекувана от коварната инфекция в продължение на повече от две седмици. Публикуваме писмото й без редакторска намеса:

"Наскоро бях пациент в КОВИД отделението на болница Пълмед-Пловдив, където престоях 15 дни с остра дихателна недостатъчност предизвикана от вируса.

Искам да изразя своята огромна благодарност към целия екип на отделението ръководено от доц. д-р М. Митков, под чиито непрестанни грижи успях да преборя вируса и вече съм здрава. През цялото време докато бях в болницата станах свидетел на всеотдайните медицински грижи и самоотвержената борба на всички в екипа на доц. Митков за спасяване живота и излекуването на всеки един от пациентите.

Екипът от млади лекари, стажанти, медицински сестри и целия останал медицински персонал проявяваше съпричастност към страданията на всички нас. Бяхме обгрижвани не само медицински, но и с дълбока хуманност и разбиране към тежкото изпитание, през което минавахме ние болните.

В тази трудна битка, която светът води с вируса вече втора година истинските герои сте вие – лекарите, с вашата всеотдайност към професията, дълбока хуманност и всекидневната вяра, която вдъхвате на болните, че ще се преборят и оздравеят. 

Бъдете здрави и благословени !

С огромна благодарност към всички вас,

Пенка Костова"

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Цветана Михайлова

Цветана Михайлова

22.04.2021 | 11:03

Лекарите са "боговете "в една държава в тая трагична международна обстановка в цял свят.Дано да ги пази Природата,лекарите-нашите герои в настоящето ни.!!!

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?