4020

Пловдивчанка побесня: Шофьорът на маршрутката пуши! И аз да запаля?

Шофьор на маршрутка запали цигара, докато вози хора и си изпълнява курса. За това сигнализира до "Марица" гневна пловдивчанка, която се качила на возилото по линия номер 5 тази сутрин.

Жената пътувала от "Тракия" към центъра. Изведнъж шофьорът си извадил цигара, запалил си я спокойно и си пушил без да му дреме, че това е извън правилата.

По думите на пътничката, друга жена, която се возила права зад шофьора, се отдръпнала назад, за да не й дими цигарата право в лицето.


"Всички се спогледаха, но никой не каза и гък", споделя в сигнала си пловдивчанката. "Поне аз и другите да запалим по една", допълва възмутено тя.

Оцени новината

Оцени новината
4.2/5 от 10 оценки
4.2/5 от 10 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Пътник

Пътник

12.04.2024 | 09:28

Бях в буса и знам шофьора. И друг път ми е правил впечатление с ужасното си държане, Псува адски вулгарно почти през цялото време, сърдит е на целия свят. Верно, че трафикът, че и хората често пъти са ад, но всеки от нас има своите проблеми и работа, която си има особености и е неприемливо такова поведение. Ако не му харесва да е шофьор на хора, да кара товарен бус и да пуши, псува, смърди на воля!

Отговори
6 1
Емил Пенев

Емил Пенев

11.04.2024 | 23:42

Добре че не му се е клецало ,че тая първа изгоря...

Отговори
13 3
Да сгрешил е

Да сгрешил е

11.04.2024 | 22:16

Трябваше да спре маршрутката , да слезе и да си изпуши цигарата.

Отговори
17 1

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?