Следвайте ни

Пловдивчанка-камикадзе брои 10 бона за глоби

viber icon

45-годишна пловдивчанка се бори за място в Книгата на рекордите на Гинес, съобщиха за "Марица" от полицията в града под тепетата. 

Тя ще трябва да плати 10 бона заради нарушения, свързани с превишена скорост. 

Джигитката била спряна при акция на полицията. Направили й рутинна проверка, но полицаите се шашнали от резултата. Имала 63 невръчени фишове за превишена скорост, натрупани в рамките на година и половина. Рекордът й бил за 104 км/ч в градски условия.

Шофьорката се крила и така избегнала връчване толкова време. Книжката й ще бъде отнета за 3 месеца.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Маринела

Маринела

21.04.2021 | 10:21

Нотариус Лардева, засрамете се, платете си глобите и спазвайте правилата за движение. Вие сте представител на закона, а се криете от полицията!

Отговори
1 0
донка вълчева

донка вълчева

21.04.2021 | 05:28

Тази куха лейка с 63 наказателни акта,трябваше отдавна да се е сбогувала с шофьорската си книжка!Поведението и е най меко казано:дръзко,нагло и арогатно!Защо не и пишете името?Защо не и показвате лицето?Това космическо его е пддържано от някой с много пари и власт!След като плати глобата я изпратете 1 година санитарка в неврохирургия или ортпедия! Там да се срещне с АДА!!!

Отговори
6 1
....

....

21.04.2021 | 02:30

И как се е крила? В онзи сайт на МВР пише че имам глоба. За 1 година никой не ми е връчил нищо, нито ме е потърсил ... КАТ не изпълняват задълженията си, да информират в разумен срок нарушителя, за да продължи да натрупва задължения и в един слънчев ден, когато ти потрябва услуга от КАТ и им отидеш на крака, да изнудят да платиш. След което ще си раздадат бонуси ... е, каква им е изгодата да съобщават навреме за глобите - просто няма такава

Отговори
3 1
Юлия

Юлия

21.04.2021 | 08:43

Има си сайт, в който срещу ЕГН и номер на шофьорската книжка можеш да си видиш глобите. Има и опция за електронно заплащане без да се разхождаш до КАТ.

Отговори
2 1
....

....

21.04.2021 | 09:09

Юлия, в грешка си. През онзи сайт излизат само тези, за които знаеш и са ти връчени. Тези за които не знаеш - не излизат, съответно не можеш да ги платиш. Има само общо съобщение от вида "Имате една или повече фиша и/или наказателни постановления, ако е от вид 1 отидете някъде си, ако е от вид 2 отидете на друго място", обаче от кой вид са, колко са, на каква стойност, това е ТАЙНА за шофьора ;)

Отговори
3 0
Стоичков

Стоичков

20.04.2021 | 21:29

Тая е за затвора,вие за Гинес е готвите.Да не е хванала гората че не може да я откриете,много мъка в тая полиция бе.

Отговори
11 3
Ei alo

Ei alo

20.04.2021 | 20:33

Plovdivchanki sa vazpitani korenqchki maina. Tazi e selqndyrka nekva

Отговори
12 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?