Следвайте ни

Пловдивчанка благодари на полицаите в Кючука

viber icon

Пловдивчанка изказа искрена благодарност на полицаите от Първо районно управление на МВР, които са помогнали да се намали нощният шум в блока, в който живее, на ул. „Пере Тошев“. Пенка Иванова изпрати писмо до редакцията на „Марица“, за да похвали публично двама от служителите.

„Изказваме благодарност на полицаите Воденичаров и Атанасов от Първо РУ, гр. Пловдив, за добре свършената работа с шума на 14.09.2019 г. на ул. „Пере Тошев“ 40. Нека има повече такива служители“, пише пловдивчанката от името на живеещите на посочения адрес.

„Марица“ научи, че в продължание на 2-3 години в блока денонощно гърмяла музика и се вихрели купони. Шумните пиянски веселби били устройвани от баща и син, които били наематели в един от апартаментите.

Хората от входа се били видели в чудо и не можели да излязат на глава с шумните купонджии. След като миналата година подали жалба в Районното, полицаите предупредили двамата нарушители на реда и нощните дандании секнали. През деня обаче бащата и синът продължили да събират компании на масата пред блока и шумният терор продължил. 

След поредната жалба на място дошли двамата служители на реда от Първо РУ. Полицаите Станислав Воденичаров и Атанасов се намесили категорично. След поредното предупреждение спрели и дневните купони пред блока. Заради ефекта от действията на униформените хората от сградата решили да ги похвалят публично.       

Костадин Аршинков

Костадин Аршинков

Зам. главен редактор

Костадин Аршинков е завършил Руска и Българска филология. Бил е репортер в „Пловдивски новини“, завеждащ екип „Кореспонденти“ в „Стандарт“ и зам. гл. редактор в „Новият глас“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?