Следвайте ни

Пловдивчанин пере килими на терасата, наводнява глухите

viber icon

Пловдивчанин започна есенното почистване, изкара килимите на терасата и почна да пере. За това сигнализира читател на „Марица“. Куриозната случка се разиграва в Кючук Париж на ул. Пере Тошев 7А. Всичко започва в по-късните часове на сутринта, когато от терасата на 6 етаж изведнъж шурва непрестанна струя вода, а пространството около блока се пълни с пенлива течност. 

Мръсната вода от килимите пада точно върху площадката и стълбите на РО на глухите Пловдив, които вече са наводнени. „Никои не може да мине и да стигне до нас, ако има нужда, освен ако не нагази във водата. И ние също не можем да мърдаме. Направихме им забележка, а те се правят на по-глухи от нас“, обясняват от организацията. 

 

Яница Марова

Яница Марова

Репортер-редактор - екип "Общество"

Яница Марова е завършила славянска филология с полски език. Работила е в Агро ТВ, Европа, BiT и вестник „Монитор“. В екипа на „Марица“ е от април 2019 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

ОЧИВИДЕЦ

ОЧИВИДЕЦ

13.09.2020 | 20:51

ОПЛАКВАНЕТО ДО ВЕСТНИКА ЕДВА ЛИ ЩЕ ПОМОГНЕ В СЛУЧАЯ. ЗА НЕРЕДНОСТИ НИСЛЯ, ЧЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ УВЕДОМИ, ПОЛИЦИЯТА И РАЙОННОТО КМЕТСТВО. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ НАЛАГА И ЕВРОПЕЙСКИ НАКАЗАНИЯ ЩОМ СМЕ ЕВРОПЕЙЦИ.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?