Следвайте ни

Пловдивчанин: Кой ще изчисти ул. "Напредък"?

Кой ще изчисти камарите боклук от ул. "Напредък", пита пловдивчанин, станал свидетел на грозната гледка в близост до КАТ. Будният гражданин ни е изпратил и снимки, с които да илюстрира безобразното състояние на терена. Ето цялото писмо на Христо Симеонов без редакторска намеса:

"Здравейте, уважаеми г-да и г-жи от Община Пловдив, от Областната управа и от КАТ Пловдив.

Всеки няколко години ми се налага да отскоча до КАТ Пловдив и всеки път от години се натъквам на гледката от снимката.
Искам да ви попитам - ще се намери ли някой отговорен служител на народа измежду вас, който ще се реши да вземе мерки да разчисти тоновете боклуци, разхвърляни от двете страни на ул. Напредък!!! подчертавам ироничното наименование на улицата "Напредък" срещу КАТ Пловдив, където стотици граждани минават всеки ден за документи и регистрация?


Ще се намери ли някой от вас с достатъчно мъжка воля не само да изчисти, но и да държи отговорните за замърсяването отговорни, за да може красивия град Пловдив да оправдае названието Европейска столица на културата и след 2019 г.?

Не е нужно да ми отговаряте и да си губите времето в писане на писма до мен. Следващия път като отида до КАТ ще разбера дали някой е поел отговорността да изчисти зелените поляни и да ги поддържа чисти.


С пожелания за много "напредък" по отношение на този казус. От един буден гражданин - Христо Симеонов"

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?