46
Следвайте ни

Пловдивчани в центъра: Уж синя зона, а колите ни потъват в дупки СНИМКИ

viber icon

Участъкът на централната пловдивска улица "Димчо Дебелянов", влизащ в обхвата на Синя зона, е в окаяно състояние. За това сигнализират гневни шофьори до "Марица".

"Не стига, че плащаме за паркиране, ами и си трошим колите. Това е трагедия. И става въпрос за централна улица в Пловдив", коментират те. Екип на "Марица" направи проверка на място по читателския сигнал. Участъкът действително е дупка до дупка, които се пълнят при всеки дъжд. Шофьори споделиха пред медията ни, че състоянието на настилката е плачевно от много време.

"Това може да се случи само в България. Да си плащаш удоволствието да си трошиш колата", смятат пловдивчани. Шофьорите настояват участъкът да се ремонтира. Ако ли не, то тогава поне да се премахне синята зона.Снимки от Наташа Манева

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Елена Иванова

Елена Иванова

29.12.2021 | 20:43

Улиците и тротоарите в целия район са в окаяно състояние. Това е супер център. Толкова много пари се усвоиха за ремонт и обновяване на градска среда,а за тези улици не е направено нищо от много години. На улица Димчо Дебелянов 3 отглеждат коза,кокошки,патици и други животни, а това е недопустимо. Няма никаква реакция и намеса от общината,въпреки жалбите. От същата къща има денонощно обгазяване от дим,който се носи и към площада,но никой не реагира. Надявам се журналистите да пишат и за това.

Отговори
5 0
Евала

Евала

29.12.2021 | 18:38

Тони ти си истински журналист!

Отговори
3 1
Евалла  тоте

Евалла тоте

29.12.2021 | 18:27

Важното,че около Империал всичко звънти!

Отговори
15 3
До майните

До майните

29.12.2021 | 18:16

С новогодишен поздрав от Иван Тотев и Здравко Димитров.

Отговори
16 3
Стоичков

Стоичков

29.12.2021 | 18:07

Марица,не е достатъчно да направите материал по темата,а идете при Стаменов,Димитров онзи Титюков,който всеки ден минава от там за работа и ги попитайте за какво плащаме данък МПС на тая община.Тази улица е 200м.състоянието и е такова от 10г. и става все по зле.Явно няма финансов интерес и комисионни от такива обекти,а и общинарите отдавна станаха безсрамници и не им пука за мнението на гражданите.

Отговори
19 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?