49
Следвайте ни

Пловдивчани спортуват благотворително, за да проходи малкият Ивайло

viber icon

Пловдивчани ще се включат в благотворително спортно събитие в съботния следобед. То ще премине под мотото "Заедно за Ивайло". Каузата е събирането на средства за малкия Ивайло Чалъков, който има реален шанс да проходи, но е нужна огромна финансова подкрепа. 

Благотворителното събитие ще бъде два часа, които ще са изпълнени със спорт и забавление. Организаторите са събрали в едно Kangoo Jumps - Zumba  Fitness - Финкционална/HIIT/TABATA - Пилатес тренировки.

"И в рамките на тези два уникални часа, заедно ще се погрижим едновременно за здравето на това прекрасно дете и нашето общо; ще изпратим супер-много калории и позитивна енергия в пространството, за да има сили малкият герой да стъпи здраво на двете си крачета, за да имат търпение и много енергия неговите родители, да минат през това не леко изпитание", гласи анонсът за утрешното събитие, което ще се проведе на ул. "Екзарх Йосиф" 13. 

Входът за тренировките ще е 15 лв., като таксата ще се пуска в дарителската кутия на входа. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?