2374

Пловдивчани пропищяха от рев на мотори: Не можем да заспим! Полицията глуха ли е?

Мощен рев на мотори прекъсва съня на пловдивчани. Изрязването на мощните машини се е превърнало в традиция в нощните часове с идването на високите температури. Обикновено любителите на високите скорости и адреналина ползват големите булеварди за писта и тестват възможностите на возилата си, понякога на една гума. Често си устройват и състезания. 

"Шумът е непоносим. Събуждат малките деца, домовете ни треперят и кънтят", оплаква се майка от кв. "Смирненски". "Пак се почнаха с моторите. По бул. "Никола Вапцаров" се режат постоянно. Няма ли кой да следи бе?! Не можем да заспим. Тия от Първо РУ глухи ли са?", пита разярен пловдивчанин от кв. "Кючук Париж".  "Трябва ли някой да умре, за да се спре този кошмар?", питат се хората. 

Проблемът с мотористите и шумните им мотори не е от вчера и днес. Полицията провежда спецакции в тази насока на територията на града, но тормозът продължава. Не са малко случаите, в които пловдивчани са на ръба да предприемат драстични мерки. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Ончо

Ончо

17.05.2022 | 12:28

Това са онези малки комплексарчета от PLD RIDERS!!!! Знам ги защото постоянно се събират на бензиностанцията до нас и правят хората луди! Няма нито един мотоциклет с ауспух! Това е безобразие! А що се отнася до полицията....има я , и много добре знае къде се събират и какви ги вършат, само че нямам никакво обяснение защо нищо не се прави по въпроса!!!! Може би искат ние да ги арестуваме?!?!?

Отговори
3 0
....

....

16.05.2022 | 16:03

В Пловдив полиция няма отдавна!

Отговори
7 0
Така е в Булгаристан

Така е в Булгаристан

16.05.2022 | 14:13

Така е в Булгаристан. Живял съм на Запад и там такова нещо не може да си позволи никой моторист, защото хората имат съзнание, а някой е направил подобна изява, още първият видял номера на мотора му може да докладва в полицията и ще бъде спрян и глобен сериозно, а дори може и да му отнемат мотора и да лежи в затвор! Тука знаят, че никой нищо не може да и направи.

Отговори
10 0
Чичо

Чичо

16.05.2022 | 12:22

И най голямо удоволствие е да спрат на светофара и да започнат да си пробват децибелите , че чак започват да гърмят .И тогава им пожелавам наистина да гръмни заедно с тях и ги отнесе . Наистина е геноцид . За каква полиция говорим , има ли такава , аз несъм виждал на нито едно кръстовище .

Отговори
16 0
Ваня

Ваня

16.05.2022 | 12:21

От години е този проблем, но докато институцийте са абдикирал и си затварят очите така ще бъде за съжаление.

Отговори
14 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?