46
Следвайте ни

Пловдивчани пропищяха: Бездомна жена спи по входовете ни, превърна ги в тоалетна

Внуците ни ги е страх да преминат, твърдят пенсионерки

viber icon

Бездомна жена хвърли в потрес живеещи на ул. "Волга" в Пловдив. Те сигнализираха до "Марица", че никой не обръща внимание на проблема, а той се задълбочава. 

По думите им, бездомната спи пред и във входовете от №47 до №53. Всеки ден се разполага пред един от тях, а на хората, живеещи там, им се налага да я прескачат. 
"Това се случва от близо месец и то точно срещу районното полицейско управление. Подадохме сигнал в полицията, но те казаха, че нищо не могат да направят по въпроса. Бездомната жена ходи по малка и голяма нужда във входовете, превърнала ги е в тоалетна. Освен това пуши и всичко е заприличило и на пепелник. Нечистоплътна е и мирише. Трябва някой да се погрижи за нея и да я настанят", разказа пред "Марица" възрастна жена от ул. "Волга". 

Друга пък сподели, че заради бездомната не може да си види внуците. "Обадиха ми се, че жената спи точно пред входната врата на блока. Било ги страх да я прескочат и не дойдоха при мен", жалва се пенсионерката. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

що за идиоти

що за идиоти

11.01.2022 | 19:06

Като е бездомна на теменужки ли искате да мирише?

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?