Следвайте ни

Пловдивчани: Намаляха ни паркоместата заради ВиК авария

viber icon

Пловдивчани се жалват, че паркоместата пред блока им са намалели заради ВиК авария. Паркингът се намира на кръстовището на булевардите „Васил Априлов“ и „Шести септември“. 

Аварията възникнала в събота и била отстранена за малко повече от 2 часа. От водното дружество обаче не възстановили настилката и сега паркомясто и половина стоят неизползваеми. 

„Зариха поне дупката, но всичко е на бабуни и няма как да си оставиш колата там. Освен това паветата от паркинга стоят струпани в края на паркомястото. Не стига, че и без това трудно си намираме къде да спрем колите, а сега и местата станаха още по-малко“, жалват се живеещите в района. 

Яница Марова

Яница Марова

Репортер-редактор - екип "Общество"

Яница Марова е завършила славянска филология с полски език. Работила е в Агро ТВ, Европа, BiT и вестник „Монитор“. В екипа на „Марица“ е от април 2019 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

ВиК

ВиК

11.08.2021 | 18:18

Където копнат от пловдивското ВиК, трева не никне.....Булевард Ал. Стабмолийски го прекопаха целия за последните няколко години! Поне веднъж месечно има някаква авария! С парите дадени за ремонти, можеха да сменят цялата водопроводна система и да го преасфалтират! Но, някои печелят добре от подобни ремонти.... Най-лошият булевард в града е именно този. Въпреки това, управата ни няма скорошни планове за него. Теглят се заеми за обекти, които са направени при предишния кмет.

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?