Следвайте ни

Пловдивчани изтанцуваха песента на надеждата Jerusalema СНИМКИ и ВИДЕО

Флашмобът е част от фестивала "Вино и гурме"

viber icon

Световният музикален хит Jerusalema, чийто танц се превърна абсолютна мания, не подмина и града под тепетата.

Точно в 17:30 часа на площада пред църквата "Св. св. Константин и Елена" прозвуча известната песен. Десетки желаещи с голям ентусиазъм се включиха в танцовото предизвикателство. 

През миналата година Jerusalema и хореографията към нея се превърнаха в символ на надеждата във времената, когато светът се бори с последствията от ковид пандемията.

С атрактивния флашмоб се сложи край на първия ден от фестивала "Вино и гурме". Събитието се провежда за седма поредна година и ще продължи отново утре (9 май) с богата програма в Стария град и Капана. 

Франк Воща

Франк Воща

Сътрудник

Франк Воща е завършил "Журналистика и Връзки с обществеността" в СУ "Св. Климент Охридски". Занимава се професионално с фотография от над 10 години. Работил е в БНТ и редица ПР агенции.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Радост за ФЕЛДФЕБЕЛИ и ...пожарникари

Радост за ФЕЛДФЕБЕЛИ и ...пожарникари

08.05.2021 | 20:38

Показаният милитаризиран идиотизъм ("Строй се! Равнис'ь! Бегом МАРШ!") представлява идеалната насока ф която се сурка БГстанското "общество" = = = НАЦИЯ ОТ ПОСЛУШНИЦИ ПОД СТРОЙ = = = последователи на българосъвеЦкио *р*вославен ГУНДЯЕВ МУТРО'ПОЛИТ'ик. Който планува да завземе Трихълмието и да го асфалтира за удобство на "ЙЕРУСАЛИМ" и да го облепи със самозалепващо ФОЛИО "калдаръм" в два размера след като подобри светинята Света Марина като ючбунарска ...фльорца (вж. https://podtepeto.com/novini/betonni-bordyuri-ograzhdat-nova-sgrada-v-stariya-grad/) Впрочем никак даже не е вярно, а е ЛЪЖА ЗА БУДАЛИ, че "...Jerusalema и хореографията към нея се превърнаха в символ..." където и да било извън мозъчетата на творците и творкините от Пловдив'2019 ('2020, '2021, '2022 и '3333) на ЗАПЛАТА

Отговори
1 4
ВЪРТИ, вЪ'рти г7за дърти! Г-не със синята блузка!

ВЪРТИ, вЪ'рти г7за дърти! Г-не със синята блузка!

08.05.2021 | 21:37

Ама както се е разскачал милият г-н със синята блузка на шкембенцето = бая привлекателен изглежда . . . дали му се е отворил парашута след "ФлашМоба" да го ощастливи някой архиЙЕРЕЙ? Около него горките г-ци НЕ ГО 'ДИГАТ (както казвахме на Тепето навремето). Ако не, не се отчайвай, миличък, пак опитай "вЪ'рти. вЪ'рти г7за дърти!"

Отговори
1 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?