2374

Пловдивчани чакат рейс 15 без климатик един час в жегата

Пловдивчани увиснаха по спирките да чакат рейс по линия номер 15. Такъв обаче не минал цял час, сигнализираха те до "Марица".

Пътниците свършили работния ден и застанали чинно на спирката към 18 часа. Не погледнали таблото с рейсовете, предвид че данните на него често се разминават с действителността. 

Всички други линии се изредили поне по 6-7 пъти, но от автобус 15 нямало и помен. 

"Застанах на спирката срещу Панаира. Чаках точно 55 минути. Не знам какво се случва. И то в делничен ден. Състоянието на градския транспорт в Пловдив е плачевно. Всичко е просто като боб - не се ли изпълняват ангажименти, следват глоби. А в Пловдив всичко е на свободен режим. На всичкото отгоре рейсът бе като парник, нямаше климатик", оплака се Валентин, един от чакащите в жегата пътници. 

Сигналите за нередовни автобуси и неработещи в тях климатици, подавани към медията ни, се множат всекидневно.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Мамин  Ваньо

Мамин Ваньо

05.07.2022 | 06:20

ГрАДСКИ транспорт...

Отговори
1 0
Мамин, бабин, чичов

Мамин, бабин, чичов

06.07.2022 | 16:45

Гражданите чий е ганьо НЕ ги интересува! Интересува ги "превозвачите" НЕ само да реват за финансирания от бюджетите, а и да поработват отвреме навреме! Гражданите да НЕ си губят времето с жалване пред екипа на Марица, защото от това нищо няма да произтече! Да сигнализират общински съвет, Диана Ковачева, достолепния ни кмет (да спре да се занимава с частните стадиони и да обърне внимание на "превозвачите").

Отговори
0 0
Не е луд,който яде зелника!

Не е луд,който яде зелника!

04.07.2022 | 21:26

Когато унищожаваха умишленно Градски транспорт и мрежата на тролеите мълчахте!Сега чакайте в жегите и не мъркайте! Вие си припадайте в рейсовете в жегите а те нека си взимат милионите от дотациите и се правят на умряли лисици!

Отговори
10 0
мхм

мхм

04.07.2022 | 19:26

Хващате мамин Ваньо и Златев и секс, секс,секс,секс,секс,секс,секс,................

Отговори
14 1

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?