Следвайте ни

Пловдив подпомага общински болници в София, Бургас и Варна

viber icon

Кметът на Пловдив Здравко Димитров ще връчи дарение от помощни и защитни средства на общинските болници под тепетата, София, Бургас и Варна.

Помощта включва 150 инвалидни колички, изработени и дарени от фирма „Авионамс“. За столицата ще заминат 50 броя от подвижните столове, а по 25 бройки ще отидат за здравни общински заведения в двата морски града. Другите 50 остават в Пловдив.

Отделно фирма „Роза импекс“ е предоставила безвъзмездно 300 защитни костюма  и 300 предпазни шлема, които ще бъдат разпределени между пловдивските медици от общинските болници.

Връчването на дарението ще бъде утре, четвъртък, от 11 ч.  на паркинга пред зала „Колодрума“.  Очаква се на място да пристигнат общински представители от столицата, Бургас и Варна, които да получат даренията.

Костадин Аршинков

Костадин Аршинков

Зам. главен редактор

Костадин Аршинков е завършил Руска и Българска филология. Бил е репортер в „Пловдивски новини“, завеждащ екип „Кореспонденти“ в „Стандарт“ и зам. гл. редактор в „Новият глас“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Мии

15.04.2020 | 19:03

Много умен коментар! Браво

Отговори
1 0

Дии

15.04.2020 | 18:38

Кмета пак организира джамбуре, ще прави купон на паркинга, а после ще има софра в задушевна обстановка. Малко банкетче, така да се каже. Поканил е авери и гости от близо и далеч.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?