1553
Следвайте ни

Пловдив под полицейска обсада заради "Маратон Пловдив"

viber icon

Полицай има на всеки метър в Пловдив заради провеждането на "Маратон Пловдив", видя репортер на "Марица". Бягането на маратонцитв, които се състезават по цялото и по късото трасе, започна в 9 часа.

Полицията е на крак много преди това, а униформени са позиционирани по възлови точки на маршрута, за да спират и контролират движението когато бегачите ги приближат.

В социалните мрежи мнозина шофьори са изненадани от засиленото полицейско присъствие и гадаят каква е причината за него. Сред интересните предложения на неинформираните за провеждането на събитието са спецакция за наркотици, проверки за неваксинирани, полицейска операция за масови глоби, "че идва Коледа" и т.н.

Над 200 униформени се грижат за охраната на реда и за безопасността на движението по маршрута на маратона. Очаква се първите полумаратонци да финишират до минути. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?