Следвайте ни

Пловдив остава мрачен, дъждът спира

viber icon

В Пловдив продължава облачното време, но преваляванията от дъжд ще спрат. Очаква се покачване на температурите - от 3 градуса в сутрешните часове до 10 градуса следобед.   

В района на Пазарджик се запазва облачното време, но дъждът ще спре. Градусите от минималните 3 сутринта ще стигнат до максимум 10 през деня.

В Хасково ще бъде облачно, без превалявания. Продължава плавно покачване на температурите - минималните ще са 4 градуса, максималните - 14.

В Смолян  ще бъде облачно, ще превали кратък дъжд. Леко покачване на температурите - минималните ще са минус 1, максималните - плюс 5 градуса.  

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Служители на Бляськ Оод Пловдив

27.03.2020 | 10:17

Здравейте приятели. Всички знаем за сложното положение в което се намираме. Но трябва ли някой не коректен работодател да го прави още по трудно? НАШИТЕ УВАЖЕНИЕ КЪМ. ГОСО3 ГЕОРГИ ЖЕЛЯЗКОВ УПРАВИТЕЛ НА ФИРМА ЗА ХИМИЧЕСКО ЧИСТЕНЕ БЛЯСЬК ООД ПЛОВДИВ. ВЕЧЕ ЕДНА СЕДМИЦА НЯМАМЕ ЗАПЛАТИ И ОТПУСКА ЗА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ ВСЕКИ ДЕН ОБЕЩАВАТ ДА СЕ ИЗПЛАЩАТ ЗАПЛАТИ И ПОЛАГАЩАТА ОТПУСКА. ГОСПОДИН ЖЕЛЯЗКОВ ЧАКАЛ УЖ ХОТЕЛИТЕ ДА СИ ПЛАТЯТ ЗА УСЛУГАТАКОЯТО ВЬРЩИМ ЗА ТЯХ. НИЕ СЛУЖИТЕЛИТЕ ВЬРШИМ УСЛУГИТЕ СИ НА НАД 30 ОБЕКТИ. ТОВА Е ОТ 20ГОДИНИ. НЕМОЖЕТЕ ДА НИ УБЕДИТЕ В ВИКАКЬВ СЛУЧАЙ ЧЕ НЯМАТЕ ПАРИ ЗА ДА НИ ИЗПЛАТИТЕ НА ВСЕКИ КАКВОТО СЕ ПОЛАГА. ИМАМЕ КОЛЕЖКИ КОИТО ИЗВЕДНЬЖ СПРЯХА ДА ИДВАТ НА РАБОТАза други знаем че напускат. Еми да. С пьлно право са. Няма да изясняваме причините много са. Затова плизоваваче Господи Георги Желязков шеф на работа ро на-фирмата Бляськ Оод Пловдив улица Равнища номер 4. Да ни изплати заплати по - най бьрзия начин. Не сме си платили сметките за ток. Ще умрем от глад не от грипа. Който имаше пари напьлниха хладилника си. Да ама... Другите? Обрьщаме се кьм сьответните органи за сьдействие. Не се идьржа повече хорааа.

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?