4232

Плеяда от БГ звезди ще покори Пловдив със златните си хитове, Мисис Европа ще е специален гост

Пловдив ще приюти плеяда от БГ звезди на Летния театър. Концертът ще е на 3 юли, като изпълнителите ще покорят града под тепетата със златните си хитове.

Сътрудничеството между звездите обещава да върне на живот духа и енергията на диското епохата с вълнуващи изпълнения и песни, които ще задържат стилистиката и вибрациите на 80-те години. Трамвай 5, Владислав Славов, Маргарита Хранова и Данчо Караджов се подготвят да представят нови диско хитове, които съчетават свежестта на съвременната музика с класическата естетика на ретрото. Освен това, те ще изпълняват и златни евъргрийни, които са станали култови в България и света по това време.

Концертът в Пловдив ще бъде на 3 юли в Летен театър, на който Мисис Европа ще бъде специален гост, а също така застава зад инициативата и съдейства за нейното реализиране в града под тепетата. 

Очаква се това турне ще направи света по-цветен и весел. Феновете на диското ще имат възможността да се потопят в магията на танцувалния ритъм и да се насладят на неподражаемата енергия, която само този стил може да предложи.

Това е само началото на голямото турне, което обещава да включва и други легенди на българската музика от този период. Феновете ще имат възможността да се срещнат с техните любими изпълнители и да се потопят в носталгичната атмосфера на 80-те години.

Турнето ще обиколи над 20 града в България. Първите дати са: 18 юни - Русе, 24 юни - Плевен, 3 юли – Пловдив, 7 август - Варна.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 4 оценки
5/5 от 4 оценки

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?