46
Следвайте ни

Планина от боклук на тротоара в центъра на Пловдив, кофите - празни

viber icon

Планина от боклуци стоят разхвърляни около празни контейнери в центъра на Пловдив, алармираха читатели на "Марица". Стари дюшеци и завивки са изхвърлени на тротоара на улица "Хайдушка" , близо до трафопост, възмущават се живеещите в квартала. Те недоумяват що за култура и съвест трябва да има този, който ги е разтоварил там, а не в контейнерите, които стоят празни на същото място.

Междувременно недобросъвестни подпалиха пластмасов контейнер за разделно събиране на хартия и го унищожиха. Единственият оптимизъм е в това, че на снимката се вижда, че разтопеният пластмасов контейнер за разделно събиране на отпадъци, е пълен с хартия. Значи има и съвестни хора, които изхвърлят сметта си разделно, става ясно от съдържанието в него, коментират хората от квартала.

Гергана Василева

Гергана Василева

Журналист - екип "Регион"

Гергана Василева завежда екип „Кореспонденти” в „Марица”. Има отличие за Журналист на годината. Работила е в ресорите криминален, социални дейности и региони.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Тайбириус

Тайбириус

03.10.2021 | 16:51

Qualis Rex Talis Grex. За съжаление в примитивният резерват манталитета е такъв.

Отговори
0 0
Ани

Ани

03.10.2021 | 13:29

От средата на август не са изпразвали цветните контейнери за разделно събиране. Как искате да сме европейци като този който е спечелил конкурса не иска да работи?

Отговори
2 0
Ангел

Ангел

03.10.2021 | 14:37

Права си, в Кичука около събота пазара и до Католическата църква е същото. И след като минат изпразват само контейнерите веднъж на две седмици и оставят всичко наоколо. А в общината има инспекторат, за тристайно право минават и глобяват, за коли на тротоара лепят по прозорците, а за боклука няма никой, ама нали техни хора печелят, ресто трябва да има. В общината още всичко си е по статому.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?