46

Пепа Деведжиева: Закъснялото признание на Чингарова е след дъжд качулка

Твърде закъсняло е твърдението на председателката на Общинската избирателна комисия през 2015 г. Деница Чингарова, че резултатите от вота са били фалшифицирани от нея, защото децата й са били заплашвани. След 8 години това е като "след дъжд качулка".

В една избирателна комисия има 17 души от различни партии. И останалите ли са били заплашвани, че да не реагират? Това е малко вероятно. Но ако е вярно, е учудващо, че Чингарова е юрист, но въпреки това прави тези изявления, с които признава, че 8 години е укривала истината, а за такова нещо се носи наказателна отговорност.

Цялата случка твърде напомня движението „Me too“ - жените от света на изкуството, които твърдят, че се били обект на сексуални посегателства със закъснение от 20-30 години.

След изборите през 2015 г. имаше толкова много жалби и проверки на резултатите, че ако е имало нещо нередно, е трябвало Деница Чингарова тогава да разкаже какво се е случило. Това би било достойното поведение. 8 години мълчание са твърде много. И се питам какво цели след толкова много време - истината в полза на обществото или истина за лична вендета?

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
4 коментара
Прозаично

Прозаично

11.05.2023 | 23:04

Който я познава лично не е учуден? Алкохола не прощава на никой, а когато се прибави егоцентрична парвенющина всичко си идва на място. Не намесвайте ПП, ако има давление търсете гергелан. Честно казано деница и дани са две близначки обучени за "червени лястовици" с съпрузи за алиби пред видимото от обществото.

Отговори
3 0
jlo

jlo

11.05.2023 | 12:47

И така да е, вече е късно. Какво я слушате тази куку...вица Деница. Защо мълча до сега? Кога яде кюфтетата мълчеше и лижеше зад....ка на маминия. Сега пак лиже, ама друг. А, бе тази побъркана женица цял живот лиже..... и маже. Който не я познава не знае каква е.! Не, че защитавам Тотев.

Отговори
7 0
Истината е,че ПП-та яко са й платили и са я успали с обещания за тлъст

Истината е,че ПП-та яко са й платили и са я успали с обещания за тлъст

11.05.2023 | 11:13

Пост!Не случайно тя пусна бомбата точно в деня,в който Борисов обяви,че ще прави правителство!Всичко е премерено и таймингът изчислен,гърчат се от безпомощност да изпълнят заръките на Сорос да унищожат държавата до дупка и да си заработят дебелите спонсорства от олигарсите!Продажни престъпници!Представете си какви пари играят,щом тая знае,че ще е подсъдима и е ок с това и си бълва доноса!

Отговори
6 3
пътник

пътник

11.05.2023 | 11:05

Истината е ,че идват местни избори.Мераци!

Отговори
8 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?