46
Следвайте ни

Пенсионерка заля цял блок с белина, страхувала се от COVID-19

viber icon

71-годишна пенсионерка изправи на нокти цял блок в пловдивския квартал "Кършияка" заради паника от COVID-19, научи "Марица".

Случката се разиграла в късните часове на нощта. Обитателите на блока били потънали в дълбок сън. Пенсионерката живеела на последния етаж. Станала, грабнала шишета с белина и започнала да ги разлива по стълбищата надолу. След минути острата миризма се разнесла навсякъде и станала непоносима. Точно заради белината се събудили хора от няколко апартамента. Започнали да се чудят какво се случва. Чули вратата на най-горния етаж да хлопва и да се заключва. Съседите на възрастната жена веднага се досетили, че тя е виновна за белината, тъй като имала психично разтройство. Започнали да тропат на вратата й, но тя се била барикадирала вътре и не искала да отвори.

Силната и отровна миризма наложило хората от блока да се евакуират на улицата. След това подали сигнал. Съседите не могли да си легна до сутринта, тъй като стълбището от първия до последния етаж било основно почистено.

71-годишната жена обяснила, че изпитва голям страх от коронавируса и е излязла белината като предпазна мярка срещу заразата.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Граматиков

Граматиков

19.09.2021 | 07:39

Огромната част от пишещите и страхуващите се, са също за преглед.

Отговори
8 3
Смешно и Трагично

Смешно и Трагично

18.09.2021 | 22:15

Магарица и вие ,като медия сте виновни за психозата.

Отговори
15 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?