2374
Следвайте ни

Пенсионери събраха 45 кг. капачки за кампанията „По-чист, по-зелен и по-красив район“

viber icon

От пенсионерски клуб „Надежда“ предоставиха 45 кг. пластмасови капачки на район „Северен“ и така се включиха в акцията за „По-чист, по-зелен и по-красив район“. Общо 274 кг. капачки бяха предадени от районното кметство, като те са събрани от металните сърца, разположени в парк  „Моливчета“, парк „Рибница“ и парк „Надежда“.

Администрацията на „Северен“ благодари на пенсионерски клуб „Надежда“ за участието им в екологичната инициатива и приветства всички съвестни граждани, които с желание помагат в подобни мероприятия.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Събирайте, събирайте...Междувременно -

Събирайте, събирайте...Междувременно -

09.11.2021 | 12:27

Бившият главен изпълнителен директор на „Лукойл България“ Валентин Златев ще строи луксозен петзвезден хотел в Танзания. Това става ясно от информация на Global Travel Industry News и от репортаж на местната телевизия, цитирана от в. „19 минути“. Той ще бъде под бранда на германската хотелска верига „Кемпински“ (Kempinski), като за неговото изграждане ще бъдат инвестирани 72 млн. долара. От информацията става ясно, че делегация от български инвеститори е посетила Танзания. От снимките се вижда, че в нея влизат Валентин Златев, Лъчезар Тодоров, изпълнителен директор на „Тера Тур Сервиз“ (туристическата компания на Златев) и бившият министър на туризма Николина Ангелкова

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?