Следвайте ни

Пловдивчани бягат от разходките като дявол от тамян СНИМКИ

viber icon

Жива душа почти нямаше днес на Главната, която в нормалния живот изглеждаше като на празник.  Всички магазини са затворени, от време на време случаен пешеходец с маска бърза да измине улицата, за да се прибере на закрито и по-сигурно.

 

Единствено полицаите и общински охранители кръстосват многолюдните доскоро места.  И чистачките продължават да държат фронта,  старателно размахвайки метлите, въпреки че в центъра няма кой да мърси.

 

Пусто е и в кварталите в периферията на града. За разлика от Главната малките магазинчета за дрехи, обувки и други промишлени стоки работят. Търговците лелеят надеждата, че ще си изкарат някой друг лев. В обектите пускат максимум по един човек, но и народът се оказа предпазлив.

 

Снимки от Наташа Манева и Атанас Кънев

 

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Мунчо

Мунчо

26.03.2020 | 09:07

Имаше един филм "Планетата на маймуните". Сега тече този процес - правят ни на маймуни! Гледайте това: https://www.youtube.com/watch?v=iwUkGlZVkNM

Отговори
0 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?