Следвайте ни

Паспортните служби в област Пловдив с удължено работно време

viber icon


Заради опашките от граждани, подменящи лични документи, служителите от сектор „Български документи за самоличност“ и звената в шестте районни управления в Пловдив, както и в Асеновград и Карлово, временно ще работят с удължено работно време до 3 септември. 

В делничните дни административните услуги в паспортните служби ще се извършват от 7.30 ч. до 17.30 ч. без прекъсване. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Пловдив. При необходимост, ръководството е в готовност да продължи временната организация и през следващите месеци.

Натовареността на гишетата в сектор “Български документи за самоличност” в Пловдив, ул. “Волга” № 70 и звената за български документи в тринадесетте районни управления е огромна. Целта е да се подпомогнат гражданите в избора им на подразделение, в което да подменят личните си документи. 

От ОДМВР – Пловдив припомнят, че всички, които имат постоянен адрес на територията на пловдивска област могат да подават заявления за издаване на български лични документи във всяко едно от звената БДС на дирекцията на МВР. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?