Следвайте ни

Първо в "Марица": Зверски сблъсък блокира "Пещерско шосе" СНИМКИ

viber icon

Рейс от градския транспорт в Пловдив и кола са се сблъскали на бул. "Пещерско шосе", близо до отбивката за кв. "Прослав". Ударът между автобуса по линия 6 и "Фолксваген" - а е страничен. Колата е със смачкана предница, врата и счупен прозорец, рейсът е със строшено пред и стъкло, както и това на предната врата, има и щети по бронята.


На място има полиция. По първоначална информация няма пострадали при инцидента. В рейса е имало пътници, които са свалени. Униформени установяват причината за сблъсъка и чия е вината.

Движението по бул. "Пещерско шосе" в района на мелето е затруднено. Става с изчакване и нерви от страна на шофьорите.

 

Снимки: авторът и Виктор Василев/I see you КАТ-Пловдив

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

очевидец

очевидец

20.08.2021 | 10:35

В случая фолксвагена е засякал автобуса, като е искал да се престрои в лява лента за кв. "Прослав". Пострадали има, но леко и бяха откарани с линейки. Със сигурност видях жена, която извадиха от пасажерската седалка с разбита глава. Все управата и автобусите са ви виновни, никога ние, затова сме на това положение!

Отговори
2 0
Айде бай, бай!

Айде бай, бай!

19.08.2021 | 21:04

Рейс, неуважаеми се казва на курса по съответното направление, което изме ава АВТОБУСА! В случая автобус е ударил лек автомобил! По информацията, която се вижда виновен е водача на автобуса! Тези шофьори, работят без почивка по 12часа,което е нарушение на закона! Карат ги да продават и билети вместо кондукторите! Получават минимални заплати и се подписват на две ведомости! Когато дойде вре е за пенсия взимат минималната пенсия! Всичко това пред очите на общината, данъчните и прокуратурата! Пълен бардак неуважаени Зико, Мико, Чонов, Монов ИТН!

Отговори
16 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?