Първо в "Марица": Собственикът на "Сохо" за скандала с нощното парти

"Понеделник беше почивен ден за ресторанта. Имаше запитване за частно парти и решихме да го дадем под наем. В тази връзка не носим отговорност какво се е случило на събирането".

Това заяви първо пред "Марица" един от собствениците на ресторант "Сохо", който бе замесен в скандал за неспазване на мерките срещу COVID-19. Полицията проверява сигнал, че в заведението е имало шумен купон, който продължавал близо часа и половина след полунощ. По този повод областният управител Дани Каназирева заяви, че очаква РЗИ и Агенцията по храните да решат какви санкции ще наложат заради нарушаването на заповедта ресторантите да работят до 23,30 часа. 

По думите на Найденов, ако наистина в "Сохо" е имало проблем по вина на наемателите, управата му е трябвало да бъде уведомена, за да вземе мерки.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Тотев

Тотев

03.11.2020 | 14:55

Ами Георги Колев май си е бил там с аверите и фамилията, какво да направят полицаите. В Пловдив всичко се знае, адвокат на кого е, как се взимат златни общински и частни парцели, как строят, как перат пари. Всички са в кюпа, ще полаят сега, ама няма да го пипнат защото общинска подкрепа трябва в мръсните им далавери и ограбване на града ни.

Отговори
19 1
Ужас

Ужас

03.11.2020 | 14:11

Ми то човека който е наел ресторанта е уртак на Георги Колев . А Георги Колев е един от собствениците . Найденов защо се прави на луд ?

Отговори
20 0
Евро отпа.дък

Евро отпа.дък

03.11.2020 | 13:26

Здравка сервитьорката и Зико волейболиста ще проверяват ортаците си и приятелите си които държат тези въпросни заведения. Правят ни на абсолютни глу.паци. Всички знаем как ще свърши “проверката” и как всичко ще е за 3 дни. Наскоро волейболиста даже беше на сватба на един МАН,ГАЛ ор локото който се женеше за една продажна про.ститутка българка във въпросните заведения и се снимаше заедно с един от собствениците докато се прегръщаха на една маса, а ФО тях беше циг.анчето Азис и овчата турска глава Карайдъ. И между другото Найденов не е собственик на въпросния ресторант а просто фиктивното лице по документи което пере парите на печално известната престъпна фамилия от Пловдив която се занимава предимно с данъчни престъпления под прякото съдействие на всички ПЛОВДИВСКИ институции .. хайде няма нужда да ни правите на глу.паци. Пловдив е най мутренския град който се управлява от 15 мафиота и всички си ги знаем кои са. Държава в държавата. Но като България е управлявана от мафията така ще е

Отговори
27 1
Истината

Истината

03.11.2020 | 16:45

За твоя информация от снощи: МАН.ГАЛА Е ОТ БОТЕВ И Е С ФАМИЛИЯТА ТЪРЕВ!

Отговори
5 3
Димо

Димо

03.11.2020 | 13:17

Сега ще има едно прехвърляне на топката... Кой казал,кой отдал,кой виновен... Глоба и затваряне! Няма какво да си чешете езиците!

Отговори
28 0
Ракодов

Ракодов

03.11.2020 | 12:58

Еххх Найденов ,Найденов какво друго да кажеш ,нали всички сте от един керван......

Отговори
28 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?