1553

Първо в "Марица": Богът на китарата е тук, пътува към Пловдив 

Великият рок китарист Ингви Малмстийн вече е в България, научи ексклузивно "Марица". Музикантът е кацнал преди малко на софийското летище. Там цял ден са го чакали заклети фенове. 

Независимо, че не знаят кога точно ще кацне, те са останали часове наред, за да могат поне да зърнат своя идол преди единствения по рода си концерт на Античния театър.  Ингви Малмстийн вече пътува към Пловдив, където утре ще добави нов ред в рок историята на града под тепетата.

Хотелът, в който великият китарист ще отседне, е специално инструктиран да осигури максимален комфорт и пълна почивка, като и възможност китаристът да се храни в луксозният си апартамент. На разположение на Малмстийн ще бъдат денонощни room service услуги, за да може да е максимално отпочинал и концентриран за голямото шоу в Античния. 

Малмстийн е икона на рок музиката, световно известен със своята виртуозна техника, мелодични композиции и енергични изпълнения. Той е носител на множество награди, има номинации за Grammy и е продал над 10 милиона албума в цял свят. В Пловдив ще имаме уникалната възможност да чуем виртуозните изпълнения на любимият му и легендарен Fender Stratocaster.

Концертът утре вечер е част от културния календар на община Пловдив и музикалния форум "Music Of The Ages".

Оцени новината

Оцени новината
3.7/5 от 16 оценки
3.7/5 от 16 оценки

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?