49
Следвайте ни

Паркирането в „Централен“ стана златно, вижте цените

viber icon

110 лева месечна такса с включено ДДС достигна мястото за паркиране по време на търг в район „Централен“. Участваха двама кандидати, като стъпката за наддаване бе 5 лв., а началната цена - 20 лева с ДДС за месец. 

„Достигането до реалната пазарна цена на местата за паркиране пред блока и огромният интерес към наемането им, е поредното доказателство, че „Централен“ е най-предпочитаният район за живеене в Пловдив. През последните години се изградиха много нови паркоместа, но те все още са недостатъчни за нуждите на гражданите. Надявам се в бъдеще, със строежа на многоетажни паркинги, този проблем да бъде решен“, коментира кметът на район „Централен“ Георги Стаменов. 

Припомняме, че според измененията от март в Наредбата за реда и условията за издаване на разрешение за ползване на място, общинска собственост за местодомуване на лек автомобил, ако има повече от един претендент, се провежда търг с явно наддаване.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Бумеранг

Бумеранг

24.09.2021 | 08:39

Има Наредба за паркирането, престоя и нощуването на служебните коли! НЕ СЕ СПАЗВА!!! Теленор, Виваком, А1, ЕВН, ГолдънБГРН (На Енчев) Бусове разни и т.н. масово нощуват по къщите на хората! Водят се служебни, а дефакто са за лични нужди-деца се водят по детски градини и училища, пазаруване по веригите.... Това е глобална кражба на ДДС и данъци!!! СПАРК-развива таксиметрова дейност! Фирмени коли са за таксиметрови услуги-Защо не плащат синя зона??? Какво като са електро-те правят бизнес от това-таксита са!!! Ами Ел тротинетките? Оставят ги къде ли не!!! Тротоарни права? НЯМА!!! Аз като тръгна да си санирам жилището плащам за скелето, а те?!!!

Отговори
2 0
Нели

Нели

23.09.2021 | 22:03

Бай, бай , гроб !!!!

Отговори
0 0
дърт реститут

дърт реститут

23.09.2021 | 19:10

Комунистите само ни завиждат искат и да ни заемат местата, вдигайте още цените!

Отговори
4 0
Биткойнър

Биткойнър

23.09.2021 | 18:53

Как лесно и бързо да печелим криптовалута биткойн, само тук и сега : http://bitcoinzavseki.blogspot.com

Отговори
0 6
Реалист

Реалист

23.09.2021 | 17:55

Докога пловдивските управници ще рекетира пловдивчани това си е живо изнудване и жив плет един път им взимат високи данъци сега им взимат такса за да си оставят хората колите пред блоковете и тези пари къде отиват в нечий джоб да да не забравим че от тези пари от нашите данъци отиват и при некадърните превозвачи които извършват една долна грозна услуга град Пловдив на градския транспорт просто унижават града го правят унизен с този вид градски транспорт с тези автобуси които пловдивчани се возят с тези скапани щъркели е затова отива тези пари просто от единия джоб ги взимат и ги слагат в другия джоб и Крос и после си ги разпределят помежду си по празниците точно затова вдигат данъци вдигат такси и така нататък

Отговори
17 0
Администрацията

Администрацията

23.09.2021 | 17:50

На г-н Стаменов трябва да поеме част от тези пари, защото издава разрешения за строеж без да са изпълнени изискванията да има гараж или паркомясто за обектите в съответната сграда. Т.е., залагат предпоставката за такива плащания.

Отговори
24 0
Синекур

Синекур

24.09.2021 | 01:59

Гаражи има но не са подземни и с излаза си на улицата създават проблем.Една кооперация 4-5 гаража с пряк излаз и ето 3-4 паркоместа реално ги няма..Отделно се изсичат дърветата защото им пречат, плащаш и готово. Кога ще се премахнат грохналите кемпери и таратайки плюс фирмените бусове и камиони паркирали по улиците. Да не забравяме пришълците от села и паланки много от които си карат само в рамките на града като си купуват седмична винетка един път годишно.

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?