Следвайте ни

Паркинг в още един квартал в центъра на Пловдив

viber icon

Обитателите на три големи блока  в центъра между ул. "Хан Кардам" и "Тракия"  вече спират колите си върху равен чисто нов асфалт на който са маркирани 35 места, които живеещите в съседство могат да ползват под наем, след като получат разрешение от кметството.   Общо на паркинга се събират над 40 автомобила. 

От половин век в междублоковото пространство не е правен ремонт. 

"Изградена  е отводнителната система и асфалтова настилка,  предстои с помощта на ОП "Градини и паркове" да озеленим междублоковото пространството, а гражданите да пазят дърветата", разказа кметът на  "Централен" Георги Стаменов. 

Заедно с неговия заместник инж. Тошо Пашов  той кръстосваше днес  района, за да провери, как се изпълняват обектите, възложени от районната администрация.  Инвестициите в кварталите са пред финал, защото годината изтича, а заедно с нея и отпуснатите  средства от градския бюджет.

Снимки от Атанас Кънев

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?