46

Парадокс: Съветниците отказаха да закрият КСУ “Свети Георги”, частната фирма го взима

Общинският съвет отказа за втори път да даде Комплекса за социални услуги “Свети Георги” на частна фирма и да закрие общинската структура.

"За" предложението на Георги Титюков гласуваха само 8 съветници, 12 бяха против, 27 се въздържаха.

Съветниците от БСП и ДБ бяха най-яростните противници общината да прехвърли дейността на частна фирма, въпреки че Титюков с нокти и зъби отстояваше предложението с аргумент, че обслужването на 170 потребители на 9 услуги от 60 ще се подобри.

Любопитното е, че услугите вече са възложени на фирмата. “ Единствената промяна е, че не е закрита структурата и всяка година счетоводството на “Свети Георги” трябва да прави отчет”, обясни за “Марица” Георги Титюков.

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
ТЕЗИ ЗАЕДНО С ТОТКАТА ОТДАВНА СА ЗА ЗАТВОРА.ГЕШЕВ СИ ОТИВА.КО ПРАИМ.

ТЕЗИ ЗАЕДНО С ТОТКАТА ОТДАВНА СА ЗА ЗАТВОРА.ГЕШЕВ СИ ОТИВА.КО ПРАИМ.

27.01.2022 | 16:07

БИДОНИТЕ ЯКО СА НАМАЗАЛИ ФИЛИЯТА

Отговори
3 1
Стига вече !

Стига вече !

27.01.2022 | 11:51

Наслушахме се на идиотщини, че държавата е лош стопанин. Нима приватизацията на недосегамия патладжан Ив. Костов не го доказа ? До кога ще се предлагат дейности за наши хора, които с години държавата успешно развива? А нека не забравяме и "безценния тютюнев град", който 30 години уж пазеха, а накрая се оказа, че просто се е появил подхдящ дащен кандидат. Дано се откажат завинаги от тази приватизация, която освен "подходящите" никого не е удовлетворила с дейноста си. Оказа се, че в гр парламент са акостирали послушни калинки натискащи бутоните по заповед "отгоре".

Отговори
10 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?