Следвайте ни

Паника до Централна гара! Пожарната пристигна с вой СНИМКИ

viber icon

Екип огнеборци пристигна с вой на сирени пред централна гара в Пловдив, видя репортер на "Марица". Действията на пожарникарите предизвикаха лека паника сред хората около паркинга и хотела отпред, които видяха как облечените в отнеупорни костюми мъже тичат чевръсто около сградите в търсене на пламъэци.

Оказа се, че бързината на борците с огъня е била тествана от група бездомници, които се били настанили в съседство. Към 11.30 часа на тел. 112 бил подаден сигнал за забелязан пушек в пространството между жп гарата и близки сгради. Пожарната кола пристигна след броени минути, но се оказа, че не е нужно да се намесват, тъй като огънят на клошарите вече е угасен.

Пушекът идвал от запалени от клошарите отпадъци, които явно са решили да се сгреят в студеното време. Несретниците дори и не са подозирали, че така ще пратят отнеборците за зелен хайвер.

Минута по-късно екипът на пожарната беше пратен на друго мяско и камионът им с вой на сирени потегли към следващия пламнал огън. 
Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Нали

Нали

09.12.2020 | 20:37

Редакцията на Марица още ли е в онази порутена барака на алеята на любовта?

Отговори
2 0
Нали

Нали

09.12.2020 | 20:36

Не бе, пристигнала е с вой!

Отговори
1 0
Третокласник

Третокласник

09.12.2020 | 14:18

Колко тържествено и с патос написано. Журналистът от 3а клас е,знам го сега се учи хайвана. Само не разбрах, пожарната кола хвърчеше ли,като линейките или пристигна на собствен ход?

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?