Следвайте ни

Пълнят на пожар щата на комисия „Антикорупция“ в Пловдив

viber icon

Цели шест вакантни места са обявени в КПКОНПИ-Пловдив през последните дни, при положение че цялата 2020 г. не е имало нито един конкурс. В момента за пореден път се търси дори шеф на Антикорпуцията за цялата пловдивска дирекция. Мястото е вакантно от години.

Кандидатите за високия пост ще трябва да минат два етапа - защита на концепция на тема "Стратегическо управление на Териториална дирекция Пловдив" и интервю плюс  първоначална проверка за почтеност, съгласно Правилата за провеждане на проверките за почтеност на служителите в КПКОНПИ.

Трудовото възнаграждение на директора на ТД на КПКОНПИ е между 750 лева и 2700 лева и е в широки граници, защото се определя според специална наредба за заплатите на служителите от държавната администрация.

Наред с началник на Антикорупцията в Пловдив се търсят още началник-отдел, двама старши инспектори, главен инспектор и младши експерт. На подчинение на териториалната дирекция в града са още бюрата в Пазарджик, Стара Загора и Хасково. 

Вяра Порязова

Вяра Порязова

Журналист - екип "Бизнес"

Вяра Порязова е завършила „Макроикономика” в ПУ. Има 2-годишна специализация по „Икономическа и политическа журналистика” към ФИСН в ПУ и курс към „Европейски стандарти в медиите”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?