Следвайте ни

Пълна мистерия! Проверяват кой пусна парното на "Барикадите" в жегата СНИМКИ

viber icon

Живеещите в 42 апартамента от два входа на улица „Барикадите” в квартал „Юрий Гагарин” още недоумяват защо в един от най-горещите дни им е пуснато парното. 

От EVN-Топлофикация правят проверка, а от фирмата за топлинно счетоводство отричат да са правили сезонно замерване на топлоенергията. Пред входовете има залепено обявление за измерване на топла вода.

Пуснаха парното сутринта. Тръбите ни още са топли. Това потвърдиха за „Марица” живеещите в двата входа на ул. „Барикадите”. 

Апартаментът, който се е наводнил, е купен наскоро от нов собственик, който е свалил радиаторите докато трае ремонтът му. Водата е избила във всички съседни апартаменти, включително и в съседния вход.

Един от пострадалите е пловдивчанинът Иван Колев. „Пипнах сутринта тръбите на парното и бяха много топли. Това ме учуди. След това неочаквано водата започна да избива на петна по стените и тавана”, разказва той.

Помислил, че проблемът е в комшията на горния етаж. Той обаче също имал избили петна.

Така стигнали до апартамента в съседния вход, в който открили новодомец, който прави ремонт. Признал, че е свалил радиаторите си и оттам е станала белята. 

Пловдивчанката Елена Иванова, която живее два етажа под протеклите радиатори, няма течове, но и не може да си обясни защо е пуснато парното. „В такъв горещ ден тръбите ни още са топли”, казва тя в ранния следобед.

 

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Каскета

Каскета

27.07.2021 | 21:14

Путин, комунистите и руските шпиони го пуснаха!

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?