49

Пълна мистерия: 6 месеца няма и следа от бившия ректор на ПУ проф. Никола Балабанов

Половин година няма следа от изчезналия проф. Никола Балабанов. По този повод съпругата му Райна написа: "Точно 6 месеца- ни вест, ни кост от съпруга ми... Въпросите: "Какво?", "Как?", "Кой?", "Защо?" остават без отговор и изгарят мозъка ми. Търся своите грешки, моля за прошка! Фаталният край затъмни цял живот, посветен на знанието, науката, историята, защото сега всички сякаш се страхуват да споменат името и то тъне в забрава, освен в сърцата на семейството".

Бившият ректор на ПУ изчезна на 18 септември миналата година. 85-годишният професор е бил за последно в дома си на бул. „Източен“ и оттогава не се знае местонахождението му. Бил е облечен с бежов панталон, червена риза с дълъг ръкав и зелено яке. В себе си е имал документи за самоличност. От пловдивската полиция положиха всички усилия за откриването му. 

"Прощавай, скъпи Кольо! Дано си отишъл в по-добър свят!", пише още съпругата му. 

Оцени новината

Оцени новината
4/5 от 4 оценки
4/5 от 4 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Венцислав Куцев

Венцислав Куцев

19.03.2023 | 19:16

Защо пресцентъра на МВР не направи необходимото,тази новина да се излъчи по телевизионните канали.За изгубили се туристи и други ни продъниха ушите ,а за него нищо

Отговори
9 0
Павел Вежинов

Павел Вежинов

19.03.2023 | 09:06

Как, така 6 месеца няма и следа от професора??? "Следите остават!"

Отговори
9 0
Гери Йорданова

Гери Йорданова

19.03.2023 | 07:58

Как така.ще потъне в земята този професор ? Като го нама на сушата , трябва да се прегледат водоемите , защото той не може да се изпари , освен , ако са го игорили и нсправили на прах ! И , все пк , никакви улики ли няма ? Защо жена му има угризения и моло да й прости ? Много въпроси , но никакви отговори !

Отговори
23 2

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?