4020

Пълен ад на "Пещерско шосе", колите едва пъплят

Кошмарно задръстване изнерви шофьорите по бул. "Пещерско шосе". Колоната от коли започва от комплекс "Корона" и стига до кръстовището с ул. "Царевец". След пресечката колите малко се разреждат, но движението е затруднено чак до бул. "Васил Априлов".

Преминаването по "Пещерско шосе", от разклона за "Прослав" до пресечката на Мол Пловдив отнема поне 20 минути.

Една от основните причини за лудницата е затворения участък на ул. "Солунска". Сега коли и автобуси от градския транспорт делят иначе натоварения булевард.

Между 7 и 9 часа е истински ад, коментират седналите зад волана. 

Призовават се шофьорите да бъдат особено внимателни и да се движат със съобразена скорост

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
5 коментара
Айше

Айше

18.03.2024 | 11:30

От Изгрев може да излезеш навсякъде.Места за паркиране бол.Ама като сте бунаци

Отговори
4 4
Анка

Анка

18.03.2024 | 13:19

Не са бунаци а помаци

Отговори
2 1
ХУН

ХУН

18.03.2024 | 11:28

Когато безмозъчни крадци "управляват" града, така ще е. Никаква интелигентна мисъл няма за развитието на ефективна транспортна инфраструктура. "Най-интелигентното" беше, че премахнаха тролейбусните жици. До ден днешен Пловдив няма изграден околовръстен път, не говоря за модерен, а за околовръстен изобщо. Тировете и големите камиони праскат през града, като допълнително влошават положението. Чак сега разбраха тия празни тикви, че подлезът под Централна гара създама нови транспортни проблеми, а не решава почти нищо. И сега ще почнат да фъфлят за "Градската железница", която освен прахосването на 350 милиона, нищо друго "полезно" няма да свърши. Мизерници.

Отговори
6 2
още по-зле ще става

още по-зле ще става

18.03.2024 | 10:33

Така, така, и още по-зле ще става. Каквото сами си направят хората на Пловдив, друг не може да им направи. Гърченето ще продължи поне още четири години.

Отговори
11 2
Разширение трябва

Разширение трябва

18.03.2024 | 10:31

Aми как да е другояче, като това е един от десетките булеварди, който не е разширен? От Васил Априлов чак до Околовръстното трябва да е поне четирилентов. Сега е четирилентов само в отсечката покрай Орхидеята и се забива от двете страни в едно платно в посока. А като се пусне Модър-Царевец, задръстванията още повече ще се увеличат. Има място от северната страна на Пещерско от Васил Априлов до Копривщица, трябва да изринат старите постройки, както и след това покрай Пълмед и нататък също има предостатъчно място за разширение... сериозно трябва да задвижат разширението на Пещерско също.

Отговори
13 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?