Следвайте ни

Пакети с храни даряват на болни и възрастни жители на „Тракия”

viber icon

Сто пакета с хранителни продукти от първа необходимост ще бъдат раздадени на самотни и социално слаби жители на район „Тракия”, съобщи кметът Костадин Димитров. Те са осигурени от дарител и съдържат пакетирани храни – брашно, захар, олио и др. Пакетите ще бъдат разнесени по домовете на гражданите по списък от социалната служба в администрацията и при спазване на всички мерки за безопасност.

„Всяка подкрепа в този момент е безценна, особено за възрастните наши съграждани в затруднено положение. През последните дни много хора се обаждат с готовност да помагат”, сподели кметът на „Тракия” Костадин Димитров и благодари за благородния жест.

Той апелира както домоуправителите, така и останалите тракийци да съдействат на своите болни и самотно живеещи съседи или да подават информация в кметството за граждани, които имат нужда от подкрепа.

„Нека бъдем отговорни, човечни и съпричастни. Останете си вкъщи!”, призова кметът на „Тракия” Костадин Димитров.  

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Тянка Иванова

Тянка Иванова

25.03.2020 | 16:28

Искам да попитам г-н Димитров ,мен кой ще ме компенсира като не работя ,а това ми беше единственият доход ,а съм и на квартира ? Има ли светлинка в тунела? Не мога да ида в бюрото по труда , защото съм в пенсионна възраст.

Отговори
0 0
Димитров тракиец

Димитров тракиец

25.03.2020 | 14:53

Страхотен човек. Господ да го пази!

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?