49

Пак спират водата на "Богомил" и "Лев Толстой" заради авария

Заради отстраняване на авария на кръстовището на улица „Богомил“ и улица“ Лев Толстой“ в сряда от 8 до 18 часа ще бъде спряно водоподаването в район „Източен“. Аварията е по новия тръбопровод, положен в рамките на изпълнение на дейностите по проект "Подобряване на градската среда в зона с потенциал за икономическо развитие "Гладно поле", съобщи ръководителят на проекта инж. Атанас Чилингиров. Решението за спиране на водата в сряда е взето на среща с участието на ръководството на „Водоснабдяване и канализация ЕООД“ Пловдив, районния кмет на „Източен“ Иван Стоянов, фирмата-изпълнител на ремонтните дейности „Пътинженеринг“ ЕООД и ръководителят на проекта от Община Пловдив инж. Чилингиров.

„На срещата днес във ВиК бе решено да се работи по отстраняване на аварията в сряда през деня, въпреки че обсъждахме и възможността фирмата-изпълнител „Пътинженеринг“ ЕООД да работи в нощните часове на вторник срещу сряда. Този вариант обаче отпадна, тъй като би причинил неудобство на жителите на района, които отиват на работа в сряда сутринта“, заяви инж. Чилингиров.

През целия ден в сряда в района ще бъдат осигурени четири водоноски, които да снабдяват жителите с вода. Те ще бъдат разположени на улица „Месемврия“ №9, улица „Богомил“ №101, улица „Радко Димитриев“ №13 и на улица „Гълъбец“ – до пресечката с „Богомил“.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Ковидчо:

Ковидчо:

04.07.2022 | 12:07

Абсолютни некадърници!!! Всеки ден ремонт на ремонта... Единственото, което могат да правят качествено, е да усвояват мангизите - нищо друго!

Отговори
3 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?